L O A D I N G

info@sttransport.nl Johannes Bosboomstraat 25, 7606 HA Almelo, Nederland +31(0) 546 74 70 03

Welkom bij ST TRANSPORT

Wij zijn expert voor

logistieke oplossingen

Wij zijn gespecialiseerd in diverse logistieke diensten. Ons doel is om het hoogste niveau van logistiek te leveren op basis van uw verzoeken. We hopen dat u met onze diensten de meest persoonlijke hulp krijgt bij het vervoeren van elk soort lading naar elke afstand, zelfs naar het buitenland. Ontdek de wondere wereld van logistiek met ST Transport!

ST Transport

Wellicht heb je ons wel eens zien rijden. Of hebben we je wel eens verrast met onze service. Want dat doen we dagelijks: onze klanten een goed gevoel geven. Jouw tevredenheid is voor ons heel belangrijk.
ST TRANSPORT is een transportbedrijf met enthousiaste medewerkers.
die rijden door heel Nederland en Europa.

Persoonlijk contact

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Als je ons belt, krijgt je ons aan de lijn. Simpel. Wij doen niet aan bandjes met keuzemenu’s. Korte lijnen en heldere afspraken: daar zijn we goed in. Al jarenlang. Daarnaast staan we altijd garant voor hoge kwaliteit en veiligheid tegen een zeer acceptabele prijs. Profiteer vandaag nog van onze flexibiliteit en betrouwbaarheid!

NIWO Gecertificeerd

ST TRANSPORT is NIWO (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) gecertificeerd. Het NIWO stelt drie voorwaarden, namelijk; betrouwbaar, kredietwaardig en vakbekwaam. Voldoet een bedrijf aan alle drie genoemde voorwaarden, dan mag deze zich NIWO gecertificeerd noemen.