L O A D I N G

info@sttransport.nl Johannes Bosboomstraat 25, 7606 HA Almelo, Nederland +31(0) 546 74 70 03

ZEEVRACHT

Uitermate geschikt om zwaardere en grotere ladingen

Zeevracht is uitermate geschikt om zwaardere en grotere ladingen over lange afstanden te vervoeren. Ook voor zeevracht kunt u terecht bij ST Transport. Wij dragen zorg voor een uitstekende service voor zendingen die waar dan ook ter wereld afgehaald of geleverd worden. Denk aan volledige- en deelcontainerladingen, distributie en levering (inclusief door-to-door vrachtzendingsdiensten) en in combinatie met onze overige logistieke diensten. Zeevracht is uitermate geschikt om zwaardere en grotere ladingen over lange afstanden te vervoeren. Ook voor zeevracht kunt u terecht bij ST Transport. Wij dragen zorg voor een uitstekende service voor zendingen die waar dan ook ter wereld afgehaald of geleverd worden. Denk aan volledige- en deelcontainerladingen, distributie en levering (inclusief door-to-door vrachtzendingsdiensten) en in combinatie met onze overige logistieke diensten. Ook regelen we alle documenten en douaneformaliteiten voor u. Logic 4U verzorgt alle soorten zeevrachten. Als u een zending middels zeevracht wenst te vervoeren, dan bepaalt de grootte van de zending of uw zending geconsolideerd (less than container load, LCL) of in een aparte container wordt vervoerd (full container load, FCL).

FTL

Wanneer een zending een dusdanig volume heeft dat een complete container nodig is (FCL) is ST Transport de partij om u geheel te ontzorgen. Dit kan doormiddel van een port to port levering of van door to door. Alle bijkomende zaken zoals voor en na transport en de afhandeling van alle documenten kunt u met een gerust gevoel overlaten aan ST Transport.

LTL

Als uw zending niet groot genoeg is om een container te vullen (LCL), kunnen wij voor consolidatie met andere zendingen zorgen. Uw zending wordt dan gecombineerd met andere zendingen die naar dezelfde bestemming gaan, zodat de kosten lager zijn. Op deze manier garandeert ST Transport betrouwbare leveringen tegen concurrerende tarieven.